Vēl līdz septembra beigām var iegādāties žurnālu Ventspils VIP. Patiecoties unikālajam projektam, ventspilniekus citā gaismā ieraudzīja ne tikai pilsētas iedzīvotāji.

  Par cilvēkiem un notikumiem mūsu pilsētā interesējas visā Latvijā. Lai arī tika plānots, ka žurnālu, kuru Ventas Balss izdeva par godu pilsētas 720. jubilejai, varēs iegādāties tikai preses tirdzniecības vietās Ventspilī, tas no rokas rokā ceļo arī pa citām pilsētām.

Ventspilnieki pirmo kucēnu neslīcināja - žurnālu par pazīstamiem ventspilniekiem, viņu vājībām, paradumiem, sasniegumiem un dzīves stilu – atzina par labu esam. Lasītāji nebija gaidījuši satura un formas ziņā tik kvalitatīvu pirmo izdevumu. Atsauksmes ir pozitīvas un interese neviltota.

Arī rīdzinieki, kas ar Latvijas galvaspilsētas norišu un sabiedrības krējuma atspoguļošanu, glamūrīgos izdevumos tiek lutināti vai ik dienu, novērtē reģionālā žurnāla, Ventspils VIP kvalitāti. Rīdzinieks, uzņēmējs Aldis Zēmanis atceras savu pirmo iespaidu: „likās, ka žurnāls ir tāds ļoti glauns. To pāršķirstot, pirmās uzmanību piesaistīja ļoti kvalitatīvās fotogrāfijas un vizuālais noformējums.” 

Viņam kā Rīgas uzņēmējam bijis interesanti lasīt un gūt priekšstatu par to ar, ko nodarbojas un, kā dzīvo ventspilnieki. Kā tehnisku cilvēku, Aldi interesējusi auto sadaļa. No otras puses dižošanās ar Hummer degvielas patēriņu krīzes laikā, viņam atstājusi nelielu snobisma pieskaņu.

Viņa vērtējumā interesanti bijis ieraudzīt Aivaru Lembergu citādu - jaunības dienu fotogrāfijas un atskats uz Ventspili pirms gadiem divdesmit bijis saistošs. Aldis apvaicājas, kad būs nākamais izdevums un atklāj, ka arī nebūdams, ventspilnieks, to labprāt iegādātos atkal. Rīgā žurnālu vēl aizvien var iegādāties veikaliņā Mandolīni, Berga bazārā.

Veikala īpašniece Madara Kauliņa, stāsta, ka pārsvarā par Ventspils VIP interesējas bijušie ventspilnieki un tie, kuriem pilsētā dzīvo radi, draugi un paziņas.

Gandrīz katrs žurnāla lasītājs apliecina, ka izdevums ir unikāls, jo tādā salīdzinoši nelielā pilsētā kā Ventspils, uzdrošināties un izdod nacionālajiem žurnāliem līdzvērtīgu produktu, turklāt bez iepriekšējas pieredzes šajā jomā, vērtējams ar atzinību.

Arī SIA Ventas Balss valdes locekle Ilze Meiere atklāj, ka „galvenais ieguvums no Ventspils VIP nav mērāms tikai naudā. Nevar nopirkt to pacilāto sajūtu, kas mūsu kolektīvu bija pārņēmusi žurnāla tapšanas laikā. Pateicoties Ventspils VIP, esam kļuvuši profesionālāki, arī saliedētāki. Ja runājam par projekta finansiālo pusi, jāatzīst, ka plusos vēl neesam, bet arī mīnusos ne. Paldies visai komandai, kas aizrautīgi strādāja, paldies reklāmdevējiem, citiem sadarbības partneriem un, protams, lasītājiem.”

Ventspils VIP preses tirdzniecības vietās būs pieejams vēl līdz septembra beigām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: