Šodien sporta namā Pārventa pirmo maču Latvijas kausa izcīņas 1/4fināla aizvādīs VK Ventspils volejbolisti, uzņemot šobrīd spēcīgāko valsts klubu RTU/Robežsardze. Mača sākums plkst. 19.

Jau ziņot, ka ventspilnieki Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā ar 3:0 un 3:0 pieveica Vecumnieku komandu un iekļuva nākamajā kārtā, kurā turnīrā jau iesaistās klubi, kas Latviju pārstāv Shenker līgā. Ventspilniekiem trāpījās smagākais pārbaudījumus – RTU/Robezsardze ar valstsvienības galveno treneri Raimondu Vildi pie stūres.

 

Robežsargi 11 spēlēs izcīnījuši 19 punktus, par diviem atpaliekot no trešās vietas. Ko vien vērta ir Raimonda Vildes atrašanās šīs komandas galvenā trenera postenī, bet komentārus neprasa arī ilggadējs Latvijas izlases spēlētājs Armands Celitāns. Komandā ir arī citi Latvijas izlases kandidāti, kā arī Austrālijas izlases cēlājs Georgijs Sukačovs. Skaidrs, ka pārbaudījums VK Ventspils būs smags, bet komanda cer, ka spēkus tajā dos arī līdzjutēji.

 

Sporta namā Pārventa komandas aizvadīs pirmo maču, bet atbildes spēle 4.decembrī risināsies Rīgas Olimpiskajā centrā. Citos ceturtdaļfināla pāros tiksies VK Aizkraukle un Polirus/Ozolnieki, SC Mārupe un Biolars/Jelgava, Aizpute un DU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: