FK Ventspils dublieri izcīnījuši svarīgu uzvaru cīņā par Latvijas futbola 1. līgas čempionāta medaļām, pārceltajā 13. kārtas spēlē izbraukumā ar 2:1 (1:1) pieveicot Audas futbolistus.

Ventspilnieku labā abus vārtus guva uzbrucējs Eduards Tīdenbergs, kas ar 13 gūtajiem vārtiem pakāpies uz dalītu piekto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pie kārtējās uzvaras (septītā pēc kārtas) tikusi arī vairāku mūsu pilsētas futbolistu pārstāvētā vienība Tukums 2000 TSS/Salaspils, kas izbraukumā ar 4:2 (3:0) pieveica vienību Daugava R-2/Šitika Futbola skola (šoreiz no ventspilniekiem spēlē piedalījās Daniels Vasiļjevs, Rihards Purmalis un Raivis Vītolnieks). Trešo spēli pēc kārtas ar hettriku tukumnieku sastāvā izcēlās bijušais FK Ventspils kapteinis Jevgēņijs Kosmačovs, bet vieni vārti Danielam Vasiļjevam.

1. līgas kopvērtējumā ventspilnieki ar 48 punktiem (26 spēlēs) šobrīd ieņem trešo vietu, tiesa, tikpat daudz punktu un viena spēle rezervē ir arī Liepājas dublieriem, bet tukumnieki ar 35 (24) ir septītie.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: