Anglijā notika šīs sezonas pēdējās Red bull pro nationals posma sacensības. Divu braucienu summā mūsu Matīss Karro izcīnīja piekto vietu.

Šīs sacensības bija interesantas ar to, ka MX1 un MX2 klases braucēji startēja kopā, kā rezultātā Matīss savus spēkus izmēģināja ar MX1 klases motociklu. Kvalifikācijā Karro uzrādīja ceturto ātrāko apļa laiku, no otrās vietas atpaliekot tikai nieka divas desmitdaļas sekundes.

Pirmajā braucienā Karro finišēja ceturtajā vietā, savukārt otrajā braucienā viņam piektais rezultāts. Jāpiebilst, ka no ceturtās vietas mūsējo šķīra vien nieka pussekunde. Pēc sacīkstēm Matīss atzina, ka visnepatīkamākais bijis tas, ka viņš nav redzējis informatīvo tāfelīti, uz kuras raksta, cik apļi palikuši līdz finišam. Karro nākamajos līkumos jau grasījies apdzīt priekšā braucošos Veinu Smitu un Džeimsu Nobu, bet sacīkšu laiks bija beidzies.

Kopvērtējumā trešajai, ceturtajai, kā arī piektajā vietai bijis vienāds punktu skaits. Bet tā kā Matīss otrajā braucienā ieņēma zemāku vietu, tad viņam kopvērtējumā jāsamierinās ar piekto vietu. Vakar Karro atgriezās Latvijā, bet jau trešdien kopā ar citiem Latvijas motokrosa izlases dalībniekiem viņš dosies uz Ameriku, kur notiks Pasaules Nāciju motokross.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: