Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" kārtējā spēlē vakar pie uzvaras tika futbola klubs "Ventspils".

Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" kārtējā spēlē vakar pie pārliecinošas uzvaras tika "Ventspils" komanda, kas, pateicoties Visvalža Ignatāna, Serhes Tatjefanga un Mikela Mvondo precīziem sitieniem, ar 3:0 izbraukumā pieveica "Olimps"/RFS komandu.

Tikmēr otra Ventspils komanda Tranzit vakar cieta smagu zaudējumu, ar rezultātu 6:0 Tranzītu sagrāva čempionāta līdervienība "Skonto", kas ar 6:0 (2:0) sagrāva Ventspils "Tranzit" komandu.

Šajā cīņā trīs vārtus guva Daniils Turkovs, bet pa reizei precīzi bija Alans Sineļņikovs, Igors Tarasovs un Aliaksandrs Perapečka.

Līdz ar to pēc 19.kārtas spēlēm līderpozīcijā ar 50 punktiem joprojām atrodas "Skonto" komanda, bet "Ventspils" vienība atpaliek par sešiem punktiem. Trešajā vietā esošajai "Liepājas metalurgs" komandai ir 42 punkti, kurai ar 37 punktiem seko "Daugava" komanda.

Piektajā vietā esošās "Jūrmalas-VV" kontā ir 24 punkti, 17 punktus izcīnījusi "Jelgava", bet "Jaunība" ar 15 punktiem pakāpās uz septīto pozīciju. 14 punkti ir "Blāzmas" rēķinā, "Olimps"/RFS ar 13 punktiem atrodas devītajā vietā, bet turnīra tabulu ar 12 punktiem noslēdz "Tranzit" vienība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: