Neveiksmi Eiropas motokrosa čempionāta priekšpēdējā posma sacensībās piedzīvojis mūsu motokluba Rodeo braucējs un nu jau bijušais čempionāta kopvērtējuma līderis Toms Macuks.

Eiropas čempionāta piektā posma sacīkstes, kas norisinājās Ukrainā, Macuks iesāka salīdzinoši veiksmīgi, jo gan kvalifikācijā, gan sacīkšu pirmajā braucienā izcīnīja pirmo vietu. Taču neveiksmīgs Tomam padevās otrais brauciens, kurā viņš piedzīvoja smagu kritienu un izstājās no sacīkstēm, kas ievērojami samazināja arī viņa iespējas izcīnīt šī gada Eiropas čempiona titulu. Uzvaru Ukrainā svinēja Macuka sīvākais sāncensis Krievijas braucējs Aleksandrs Bugrejevs, kurš pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā izcīnīja pirmo vietu. Eiropas čempionāta kopvērtējumā Bugrejeva kontā ir 195, bet Macuka – 183 punkti.


Lai Macuks šosezon tiktu pie Eiropas čempionāta zelta godalgas, viņam pēdējā posmā (jūnija beigās tiks aizvadīts arī Ukrainā) abos braucienos noteikti ir jābūt ātrākam nekā Bugrejevam, kā arī jācer, ka kādā no braucieniem viņu apsteigs vēl kādi braucēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: