Apstiprināts logo Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādei, kuru no 13. līdz 15. jūnijam rīkos Ventspils sadarbībā ar Liepājas pilsētu.

Lai veicinātu Olimpiādes atpazīstamību, tika izsludināts logotipa skiču konkurss, kurā bija aicināti piedalīties gan profesionāli mākslinieki, gan amatieri. Logo turpmāk tiks izmantots kā atpazīstamības zīme uz dažādiem reklāmas materiāliem, suvenīriem, veidlapām un  pie informācijas plašsaziņas līdzekļos.

Konkursa pieteikumi tika izvērtēti Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes sagatavošanas darba grupas sēdēs un Ventspils pilsētas domes Attīstības komisijā. Par uzvarētāju tika atzīts Daces Kamelas konkursa darbs ar skrējēju un lāpu rokās.

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde notiek reizi divos gados, kur labākie jaunie sportisti sacenšas pašvaldību komandu sastāvos olimpiskajos sporta veidos, izcīnot ceļazīmi uz Eiropas Jaunatnes olimpiādi. Ventspils pilsētā kopš 2000.gada ir notikušas piecas Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes (2000., 2002., 2003., 2005., 2007.gadā). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: