Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņa galda hokejā noslēdzās ar Jaunrades nama kluba pārstāvja Edžus Kaņepa uzvaru, finālā apspēlējot viesi no Skrundas Gintu Lasmani.

Tā kā Ledus hallē, kurā notiek šī turnīra mači, aprīļa sākumā sāka rekonstrukciju, OC Ventspils kausa izcīņā vienā diena tika izspēlēts gan pēdējais posms, gan fināls.

Par 2. posma uzvarētāju kļuva Rūdolfs Kamzols, kuram bija vienāds punktu skaits un neizšķirts ar Gunti Ernšteinu, bet labāka vārtu attiecība. Trešo vietu izcīnīja ciemiņš no Skrundas – Gints Lasmanis.

2.posma vietu sadalījums

1. Rūdolfs Kamzols VJN

2. Guntis Ernšteins VJN

3. Gints Lasmanis Skrunda

4. Edžus Kaņeps VJN

5. Dainis Zariņš VGHK

6. Elēna Rācenāja VJN

7. Ingmārs Šulcs VGHK

8. Uldis Jēkabsons Rīga

9. Pēteris Neimanis Ventspils

10. Georgijs Semjonovs VJN

Pēc nelielas pauzes sākās Fināla izspēle, kurā daudzi mači beidzās papildlaikā. Mazais fināls risinājās līdz trim uzvarām, kurā, uzvarot Daini Zariņu sērijā 3-0(2:0; 4:3; 6:2), triumfēja Guntis Ernšteins. Par OC Ventspils kausa īpašnieku 2012./2013.gada sezonā kļuva Edžus Kaņeps, kurš saspringtā spēļu sērijā uzvarēja Skrundas pārstāvi Gintu Lasmani ar 4-2 (4:2; 7:1; 1:4; 3p:2; 2:3p; 2p:1).

Gribētos atzīmēt, ka šajā turnīrā piedalījās ne tikai ilgi neredzēti spēlētāji (seniori), bet arī pirmo reizi ciemiņš no Rīgas Uldis Jēkabsons. Neatpaliekot no lielā hokeja, spēlētāji, kuri neiekļuva finālā, izspēlēja mierinājuma turnīru. Spraigā cīņā pieveicot rīdzinieku Jēkabsonu ar 3:2p; 1:2; 3:2, par mierinājuma balvas ieguvēju kļuva Ventspils pārstāvis Neimanis, savā īpašumā iegūstot lielo kausu ar Užavas alu.

Vietu sadalījums OC Ventspils kausa izcīņā

  1. E.Kaņeps VJN

  2. G.Lasmanis Skrunda

  3. G.Ernšteins VJN

  4. D.Zariņš VGHK

  5. R.Kamzols VJN

  6. G.Semjonovs VJN

  7. E.Rācenāja VJN

  8. I.Šulcs VGHK

  9. P.Neimanis Ventspils

  10. U.Jēkabsons Rīga

  11. E.Siliņš VJN

  12. A.Siliņš VJN

  13. A.Kalniņš VJN

  14. A.Botters Ventspils

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: