Svētdien, 24.martā jau no plkst. 13 ledus hallē risināsies Olimpiskā centra „Ventspils” hokeja čempionāta Zvaigžņu spēle ar speciālām aktivitātēm un konkursiem.

Spēlēs sacentīsies Ventspils un Viesu komandas, bet tās garums būs 3x15minūtes. Ventspils komandā startēs pārstāvji no Rodeo, Kurekss un VNHK, bet Viesu komandā spēlēs spēlētāji no Saldus/Pryor un Dundagas. Katras komandas sastāvā būs 14 laukuma spēlētāji un divi vārtsargi. Lai radītu īpašo Zvaigžņu spēles atmosfēru katras komandas sastāvā tiks piesaistīti bijušie vai esošie Latvijas izlases hokejisti. Šobrīd jau skaidrs, ka spēlē piedalīsies Rodrigo Laviņš, bet par Ģirta Ankipāna, Arta Ābola, Aigara Ciprusa un Oļega Sorokina dalību uzzināsim īsi pirms spēles.

Pirmsspēles konkursos Zvaigžņu spēles dalībnieki sacentīsies ripas metienos uz spēku, precizitāti, soda metienos un dažādus citos ātruma un veiklības konkursos.



Īpaši būs padomāts par skatītājiem, kuriem būs iespēja sacensties ripas mešanā uz precizitāti, ripas mešanā no tribīnēm un metienos no centra. Skatītājiem, vienā no konkursiem, būs iespējams iegūt īpašu hokeja nūju ar Sanda Ozoliņa autogrāfu.

Tāpat pasākuma notiks arī Olimpiskā centra „Ventspils” hokeja čempionāta labāko komandu un spēlētāju apbalvošana.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: