Olimpiskajā centrā Ventspils aizvadītas Latvijas Republikas Profesionālās izglītības sporta kluba „AMI” un Ventspils Tehnikuma rīkotās 21. gadskārtējās „Veselības dienas”.

Tajās tika aicināti piedalīties visu Latvijas profesionālo izglītības iestāžu direktori, to vietnieki un sporta darba organizatori. Skolu direktori savu sportisko meistarību apliecināja šautriņu mešanā, galda hokejā un basketbola soda metienos. Visu skolu direktoru konkurencē - Galda hokejā (sievietēm) 1.vietu ieguva Ventspils Tehnikuma direktore Antra Gārbena. Savukārt 3.vietu Riņķa apļošanā (sievietēm) ieguva tehnikuma sporta darba organizatore Irina Gončarova.

 

Aizraujošas un ļoti spraigas norisinājās novadu skolu komandu spēles volejbolā, kur Kurzemes novada komandā piedalījās arī Ventspils Tehnikuma administrācijas pārstāvji direktore Antra Gārbena, Uldis Bergmanis un Oļegs Beļajevs, un visu novadu un Rīgas reģiona komandām ieguva godalgoto 3.vietu.

 

Kā atzīst Ventspils Tehnikuma direktore, „Veselības diena” Latvijas profesionālās izglītības iestādēm ir ļoti nozīmīgs un tradīcijām bagāts pasākums. Ventspils Tehnikumam bija liels prieks un arī gods 21 profesionālās izglītības iestādes pārstāvjus no visas Latvijas uzņemt savās mājās.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: