Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā norisinājās Baltijas valstu ziemas čempionāts loka šaušanā telpās, kurā uz starta izgāji 76 loka šāvēji no Polijas, Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un Latvijas.

Sacensībās tika noskaidroti jaunie Baltijas čempioni divās loka klasēs – olimpiskā un kompaktloka (18 un 25 metru distancē). Olimpiskā loka klasē par Baltijas čempioni kļuva igauniete Anneli Preimann, bet vīriešu konkurencē labākais bija polis Jans Pstrzoch. Savukārt kompaktloka klasē uzvaras laurus plūca rīdziniece Jūlija Oleksejenko un lietuvietis Vlads Šiglausks.

Labākais no ventspilniekiem bija Sergejs Meļeškevičs, kas izpildīja sporta meistara normatīvu kompaktloka klasē un ierindojās sestajā vietā, bet devītais palika Ringolds Jaunbelzējs. Maču noslēgumā notika arī sacensības Mani pirmie starti, kurās spēkiem mērojās gados jaunākie loka šāvēji, kā arī iesācēji.

No ventspilniekiem godalgotas vietas izcīnīja: Dāvis Blāze (1. vieta), Andrejs Koršunovs (3.), abi 10–12 g.v.; Edvīns Indriksons (1.), Dmitrijs Stepanovs (2.), abi 13–14 g.v.; Loreta Babrikela (3.), 15–17 g.v., Ksenija Boļšakova (1. vieta kompaktloka klasē). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: