Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī reģistrētas vairākas dzīvokļu zādzības un zādzību mēģinājumi.

Jau rakstījām par slēdzeņu sabojāšanu vairākiem dzīvokļiem Ventas kreisajā krastā, bet nu šāda sērga piemeklējusi arī Pārventu. 15. februārī Embūtes ielā mēģināts iekļūt četros dzīvokļos, taču tālāk par slēdzeņu sabojāšanu nelūgtie viesi nav tikuši. Vienā gadījumā dzīvokļu saimniekiem nodarīti 100 latu lieli zaudējumi. Zādzību pastrādāt izdevies Ozolu ielā. Tur uzlauzta dzīvokļa durvju slēdzene, bet no telpām nozagta zelta ķēdīte, auskari un smaržas. 

 

Nākamajā dienā ap plkst. 19 Lidotāju ielā konstatēts, ka sabojāta durvju slēdzene, bet dzīvoklī nav iekļūts. Savukārt 17. februārī laika posmā no plkst. 10 līdz 13 Lielajā prospektā 68 atspiesta durvju slēdzene, iekļūts dzīvoklī un izjaukta iekšējā kārtība, taču nozagts nekas nav. Toties Lielajā prospektā izdarīta zādzība no aizslēgtas pagrabtelpas, no kuras pazudis velosipēds. Materiālais zaudējums 68 lati.


15. februārī laika posmā no plkst. 09.00 līdz 14.00 Ventspils novada Puzes pagastā apzagta automašīna VW Transporter. Busiņam sabojāta durvju slēdzene, bet nozagta automagnetola, motorzāģis un krūmgriezis. Visbeidzot kāds vīrietis, iekāpjot autobusā, lai dotos uz Rīgu, konstatējis, ka pazudis viņa maks, kurā atradās autovadītāja un pensionāra apliecības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: