Nākamajā nedēļā par godu Valsts zemes dienesta 20 gadu jubilejai arī Ventspilī notiks dažādi pasākumi, turklāt arī tiks atklāta īpaša mērniecībai veltīta izstāde.

27. februārī Valsts zems dienesta (VZD) vadība tiksies ar sadarbības partneriem no Ventspils reģiona novadiem. Šis pasākums, kas veltīts VZD darbības 20 gadu jubilejai, notiks Ventspils bibliotēkā no pulksten 11. Pasākumā piedalīsies VZD ģenerāldirektore Elita Baklāne-Ansberga un kopā ar kolēģiem informēs par izmaiņām sadarbības procedūru vienkāršošanā tuvākajā laikā un kadastra attīstību tālākā nākotnē, kā arī ar 20 darbības gados paveikto.

 

Īpaša uzmanība tiks pievērsta ciešajai sadarbībai ar pašvaldībām, kas ir nozīmīgākie VZD datu sniedzēji, kā arī izmantotāji, tādēļ pasākumā īpaši aicināti piedalīties pašvaldību pārstāvji. Lai pateiktos par sekmīgo sadarbību daudzu gadu garumā, pasākuma laikā VZD suminās arī aktīvākos sadarbības partnerus.

 

Tāpat notiks VZD izdotās grāmatas „Zemes reforma – atslēga uz īpašumu” prezentācija, klātesošie varēs aplūkot izstādi „Zemes reformas Latvijā XX-XXI gadsimtā. Mērniecība no cirkuļa līdz digitalizācijai” un kuriozu ekspozīciju „Garāk, smagāk, ilgāk”. Izstāde Ventspils bibliotēkā būs apskatāma līdz 5. martam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: