Divus pārbaudes mačus aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, kas viesos tikās ar Lietuvas klubu Banga, abos mačos sāncenšus atstājot sausā un divu spēļu summā triumfējot 5:0.

Pirmajā mačā (abas spēles risinājās uz brīvdabas laukuma) visu izšķīra viens precīzs uzbrukums, turklāt tas padevās ventspilniekiem. 74. minūtē pēc Eduarda Suhanova izpildītā soda sitiena veiklākais izrādījās Daniils Turkovs, kurš pirmais tika pie bumbas un raidīja to vārtos. Tūlīt pat Turkovs varēja izcelties vēlreiz, taču šoreiz lietuviešus glāba vārtsargs.

Otrajā mačā vārtu guvumu bija krietni vairāk, turklāt visi pirmajā puslaikā. Puslaika vidū Vladislavs Kozlovs pēc Jurija Žigajeva piespēles atklāja rezultātu, bet 32. minūtē pēc lieliskas kombinācijas savu iespēju izcelties garām nelaida jaunais Dmitrijs Bremze, panākot jau 2:0. Pašā puslaika izskaņā pienāca Vladimira Mukina laiks – vispirms viņš vārtos pārvērta izgājienu vienatnē pret vārtsargu, bet minūti pirms došanās atpūtā ar elegantu sitienu pārmeta bumbu pāri vārtsargam un raidīja vārtos. Otrajā puslaikā rezultāts vairs nemainījās.

Jurģis Pučinsks šajos mačos pārbaudīja trīs potenciālos jaunpienācējus, turklāt arī ļāva izspēlēties vārtsargiem Vladimiram Raļkevičam un Vitālijam Meļņičenko, atpūtinot nominālo pirmo vārtsargu Maksimu Uvarenko. Jau šonedēļ FK Ventspils pamatspēli un dublieri dosies uz treniņnometni Turcijā, taču nedēļas baigās komandu gaida arī spēle Virslīgas Ziemas kausa finālā ar Rīgas Daugavu. Lai gan ventspilnieki lūdza šo maču pārcelt uz agrāku laiku, turnīra organizatori lēma tā nedarīt, tāpēc šobrīd nav īsti skaidrs, kādā sastāvā dzeltenzilie spēlē kausa finālā.

FK Ventspils - Banga 1:0 

FK Ventspils - Banga 4:0 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: