Baltijas Basketbola līgas "TOP16" posma spēlē BK "Ventspils" viesojās Pērnavā un izcīnīja uzvaru ar 70:58 (15:20, 14:17, 14:19, 15:14), pārspējot mājiniekus trijās no četrām ceturtdaļām.

Spēles sākumā maķenīt labāk veicās mājiniekiem, kuri pēc Pecukeviča metieniem izvirzījās vadībā ar 4:0. Līdz ceturtdaļas vidum viesi ne tikai spēja izlīdzināt rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā – Vairogs panāca 10:8. Mājinieki tomēr ilgi iedzinējos nepalika un līdz ceturtdaļas noslēgumam ieguva piecu punktu pārsvaru (20:15). Otrā ceturtdaļa arī aizritēja līdzīgā cīņā, bet puslaiku ventspilnieki spēja noslēgt pie 37:29.

Arī trešajā ceturtdaļā pārāki bija viesi, pirms pēdējās ceturtdaļas iegūstot pieklājīgo +13 (56:43). Ceturtajā ceturksnī ventspilniekiem atlika noturēt vadību, ar ko arī viesi sekmīgi tika galā un beigās izcīnīja uzvaru ar 70:58.

BK "Ventspils" izcīnīja savu otro uzvaru trijās spēlēs, savukārt mājinieki "Parnu" tika pie trešā zaudējuma tikpat mačos. Abas komandas nākamo BBL spēli aizvadīs savā starpā, šoreiz tiekoties Ventspils Olimpiskajā centrā 5.februāra vakarā.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: