Latvijas čempionātā telpu futbolā uz trešo vietu pakāpušies Ventspils Hondas spēlētāji, kas viesos ar 6:4 pieveica Monarha futbolistus.

Pirms šīs kārtas ventspilniekiem un RTU bija vienāds punktu skaits, taču studenti turnīra tabulā atradās vienu vietu augstāk, jo bija veiksmīgāk nospēlējuši savstarpējo maču. Spēli Rīgas Olimpiskajā centrā labāk sāka mājinieki, jau otrajā minūtē izvirzoties vadībā, taču divas minūtēs vēlāk Dmitrijs Kuzmins panāca izlīdzinājumu. Neizšķirts bija arī mača desmitajā minūtē (2:2), tomēr puslaika izskaņā savus otros vārtus mačā guva Vladimirs Kopča, palīdzot Hondai spēles pirmo daļu noslēgt savā labā.

28. minūtē Sergejs Ciganovs panāca jau 4:2 viesu labā, taču Monarham divu minūšu laikā izdevās panākt neizšķirtu. Acīmredzot pakaļdzīšanās monarhiem bija prasījusi daudz spēku, jo mača izskaņa atkal piederēja viesiem – vispirms 38.minūtē Mihails Rjumšins atjaunoja Hondas vadību, bet minūti vēlāk trešo reizi spēlē precīzs bija Kopča. Vairāk vārtu šajā mačā nebija un ventspilnieki svinēja uzvaru 6:4.

Savukārt RTU piedzīvoja zaudējumu, ar 2:5 piekāpjoties turnīra pastarīšiem ISMA, kuriem tā bija pirmā uzvaru. Līdz ar to Honda studentus apsteidz par trim punktiem, bet abām komandā regulārajā sezonā vēl atlikuši divi mači. Ventspilniekiem abi jāaizvada viesos – 26.janvārī ar Orions/Ogre, 10.februārī ar ISMA.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: