Pie trešā panākumā Latvijas čempionātā telpu futbolā tikuši Hondas futbolisti, kas savā laukumā ar 9:3 sagrāva ISMA vienību. Jau piektdien pie mums brauks čempioni Nikars.

Mača sākumā – jau pirmajā minūtē – komandas apmainījās vārtu guvumiem (Hondai Isajevs), bet sestajā minūtē ventspilniekus vadībā izvirzīja Vladimirs Kopča. Viesi prata izlīdzināt rezultātu, bet līdz pārtraukuma bumba vēl divreiz pabija arī viņu vārtos. Vispirms precīzs sitiens padevās Maksimam Kolokoļenkinam, bet pēc minūtes ISMA spēlētāji iedabūju bumbu savos vārtos.

Otrā puslaika sākumā rīdzinieki vienus vārtus atguva, bet tad nāca Dmitrija Kuzmina benefice – divi vārti pēc kārtas. Šādi notikumi otrā puslaika vidū pavisam sašķobīja ISMA pārliecību (netika arī realizēts 6 metru soda sitiens), ko izmantoja Honda, gūstot vēl trīs vārtus (Kopča, Ohrimenko, Rjumšins). Uzvara 9:3 ļauj ventspilniekiem nostiprināties ceturtajā vietā, tikai par uzvaras tiesu atpaliekot no RTU un Raba, kas iekārtojušās tūlīt aiz līderiem Nikar.

Otro apli Honda uzsāks ar ļoti smagu pārbaudījumu – piektdien savā laukumā (plkst. 20.15) jāuzņem titulētā un ļoti pieredzējusī Nikar vienība. Pirmo apli rīdziniek noslēdza ar perfektu bilanci, uzvarot visos sešos mačos, turklāt arī sasniedzot lielisku gūtu un zaudēto vārtu bilanci 48:6. Komandā spēlē seši leģionāri – trīs spēlētāji no Portugāles, divi no Krievijas un viens no Brazīlijas. Tā kā ko redzēt šajā mačā būs, lai arī kādi cipari būs uz tablo.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: