Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā ar mainīgām sekmēm turpina cīnīties Ventas 2002 dažāda vecuma hokeja komandas.

Pie trīs uzvarām tikuši Ventas 2002 U10 vecuma pirmās komandas spēlētāji. Ventspilnieki vispirms ar 3:2 pēcspēles metienos (vārtus guva Ralfs Roga un Diāna Čerezova, bet pēcspēles metienu realizēja Kristaps Kristiņš) apspēlēja Talsu HK hokejistus. Otrajā spēlē mūsējie ar 9:0 sasita Jenotu spēlētājus. Hettriks šajā mačā Kristapam Kristiņam, divi vārti Robertam Siliņam, bet pa vieniem Ernestam Liepiņam, Markusam Puhovam, Jānim Frīdenbergam un Robertam Matīsam Jurgensonam.

Arī trešajā spēlē ventspilnieki guva ļoti pārliecinošu uzvaru, ar 14:1 sagraujot HS Rīga/Pērkona trešo vienību. Vārtu guvēji: Kristiņš (6), Liepiņš un Siliņš (pa 3), Čerezova un Puhovs (pa 1). Pretēji klājās Ventas 2002 otrajai U10 vecuma komandai, kas piedzīvoja divus smagus zaudējumus. Mūsējie vispirms ar 1:12 (vienīgos vārtus guva Martins Brūveris) piekāpās Tukuma HK komandai, bet vēlāk ar 0:22 cieta sagrāvi pret vienību Jantarnaja Zvezda

Neveiksmi piedzīvoja arī apvienotā Talsu HK/Ventas 2002 U12 vecuma komanda, kas ar 1:18 (vārti Tomam Prokopovičam) bez variantiem zaudēja Brocēnu NBJSS. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: