Četras spēles jaunajā Rietumu līgas sezonā aizvadījuši Baltijas ekspreša basketbolisti, kas līdz šīm vienīgie nav izjutuši zaudējumu rūgtumu.

Ventspilnieki sezonu sāka ar uzvaru Rojā 80:59, bet īpaši šajā mačā izcēlās Dāvis Delveris, kura rēķinā 24 punkti un Mārtiņš Auns ar 17. Otrā uzvara tika izcīnīta jau savā laukumā, ar 92:63 sagraujot Kandavu. Atkal 24 punkti Delverim, Rudzājs izvēlās ar 21, bet 15 Andrim Otto.

Vien septiņu spēlētāju sastāvā Baltijas ekspresis devās uz maču Talsos, tomēr spēja sagādāt kaimiņiem pagaidām vienīgo zaudējumu, izcīnot panākumu 102:93. Ļoti rezultatīvi nospēlēja Auns, gūstot 32 punktus, bet 22 punkti Krista Felš-Mīlberga rēķinā. Vēl ar 15 punktiem izcēlās Jurģis Ozols, bet Raivim Upem 12 punkti. Pagaidām pēdējo maču ekspreši aizvadīja savā laukumā, uzņemot Lapmežciema spēlētājus (foto no spēles šeit), un izrādījās pagalam neviesmīlīgi – uzvara 79:55. Rezultatīvāko spēlētāju sniegums šoreiz bija ļoti līdzīgs – 15 Aunam, pa 14 Delverim un Rudzājam.

Nākamo spēli Rietumu līgā Baltijas ekspresis aizvadīs vien 14. decembrī, kad viesos tiksies ar Tukuma Sporta skolas komandu. Tukumnieku rēķinā ir trīs uzvaras piecos mačos, bet pa četrām uzvarām, tāpat kā ventspilniekiem, šobrīd ir Kandavai (sešos mačos) un Talsiem (piecos). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: