Olimpiskā centra Ventspils atklātajā čempionātā hokejā pie trešā panākuma, tik pat spēlēs tikuši Rodeo spēlētāji, kas kārtējā mačā spraigā cīņā ar 5:4 apspēlēja VNHK komandu.

Līdz mača devītajai minūtei Dāvis Delveris un Renāts Vieško Rodeo hokejistu bija izvirzījuši vadībā 2:0, bet jau nākamajā minūtē Elvijam Ziemelim izdevās vienus vārtus atgūt. Jau otrā perioda sākumā Delveris bija precīzs vēlreiz, atjaunojot divu vārtu pārsvaru, bet divas minūtes vēlāk Viesturs Šauriņš panāca jau 4:1. VNHK hokejisti vērienīgu pakaļdzīšanos uzsāka jau šajā pašā periodā – precīzi meta Uldis Šķēle un Krists Pētersons, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam.

Izšķirošajam periodam spēku vairāk noteikti bija palicis novada komandas spēlētājiem, kas spēlēja ar pilnām trim maiņām un vēl vienu aizsargu rezervē, kamēr Rodeo kreklos slidoja vien desmit vīri. Tomēr pēc īsas atpūtas tieši motosportisti bija precīzi vēlreiz, arī trešo periodu sākot rezultatīvi (Vieško). Nedaudz vairāk par trim minūtēm līdz mača beigām Ziemelis skaitliskajā vairākumā guva savus otros vārtus, atkal atjaunojot VNHK cerības izcīnīt kaut punktu. Tomēr Rodeo atlikušajā laikā prata nosargāt vārtus neskartus, tā tiekot pie trešā panākuma.

Jāatgādina, ka Rodeo rēķinā ir vēl viena uzvara (7:1 pret Kurekss), taču par spēlētāja, kas neatbilst sacensību nolikumam, dalību mačā, šis rezultāts pagaidām ir anulēts.

Olimpiskā centra Ventspils čempionāts hokejā

Rodeo – VNHK 5:4 (2:1, 2:2, 1:1)

Vārti: 1:0 Delveris (Vinciuns) 2:44, 2:0 Vieško (R. Vaitkuss) 8:46, 2:1 Ziemelis (Žeimuds, Šķēle) 9:14, 3:1 Delveris (Jakovļevs, Vinciuns) 14:14, 4:1 Šauriņš 16:26, 4:2 Šķēle (Strautiņš) 20:34, 4:3 Pētersons (Meiers) 22:08, 5:3 Vieško (Šauriņš) 28:32, 5:4 Ziemelis (Abakuks) 32:24 vair.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: