Jau septīto gadu Ventspils Augstskolas projekta „Radi Brīnumu” čaklie rūķi grib iepriecināt mazo ventspilnieku sirsniņas, rast prieku un smaidu mazo bērnu sejiņās.

„Radi Brīnumu” komanda aicina ikvienu ventspilnieku palīdzēt radīt prieku to bērnu sirsniņās, kuru vecāki nevar atļauties sagādāt tās dāvaniņas, ko bērni ļoti vēlas, tāpēc ikvienam ir iespēja piepildīt bērnu sapņus no centra „Nāc Līdzi'” un biedrības ''Dzīvības maize''. Decembrī Ventspils Augstskolas bibliotēkā, Ventspils galvenajā bibliotēkā un Pārventas bibliotēkā būs uzstādītas „Vēlējuma eglītes”, kurās būs kartiņas ar mazo bērnu vēlmēm. Katram brīnumdarim būs iespēja izvēlēties kādu no 60 vēlmēm un līdz 25. decembrim nogādāt dāvaniņu kādam no bibliotēku darbiniekiem, tajā pašā laikā papildinot lielo dāvanu maisu un iepriecinot mazos bērnus.

 

Šogad „Radi Brīnumu” galvenais mērķis ir palīdzēt četrgadīgajai Ladai. Ladas diagnoze ir BCT (bērnu cerebrālā trieka), tetraparēze. Ladai ir vajadzīgs ļoti liels darbs, lai viņu varētu nostādīt uz kājām, un liels darbs nozīmē lielas izmaksas, kuras Lada mamma diemžēl nevar atļauties, jo viena pati uztur visu ģimeni. Meitenītei ir jāstabilizē mugurkauls, stāja un citas muskulatūras grupas. Viņai ir vajadzīgs specializēts ratiņkrēsls, kura iegādei ir nepieciešami 2000 Ls un mūsu palīdzība.

 

Katram ir iespēja palīdzēt iepriecināt gan Ladu, gan pašu Ladas mammu, kurai tas nozīmētu ļoti daudz, ziedojot naudiņu ratiņkrēsla iegādei. Ziedojumiem paredzētais bankas konts tiks publicēts tuvākajā laikā.


Plānotie pasākumi, par kuriem informācija vēl sekos:

  • 2.-7. decembrī Ventspils Augstskolas Studentu Padome rīkos Labestības nedēļu.

  • 6./7. decembrī Basketbola Klubs „Ventspils” iepriecinās bērnus, rīkojot basketbola treniņu ''Cimdiņa'' audzēkņiem.

  • 10. decembrī Piparkūku cepšana Ventspils Augstskolā, kurā ikviens brīnumdaris spēj radīt bērniem Ziemassvētku noskaņu.

  • 11.decembrī Ventspils Augstskolā būs „Brīnumu laika” fotostūrītis, iespēja nofotografēties kopā ar draugiem par ziedojumiem.

  • 11.decembrī Basketbola Kluba „Ventspils” labdarības spēle Olimpiskajā Centrā „Ventspils”.

  • 13. decembrī plkst. 18.00 visi aicināti uz „Radi Brīnumu” koncertu Livonijas ordeņa pilī, kurā piedalīsies Ventspilī un Latvijā zināmi mūziķi. Ieeja koncertā par ziedojumiem.

No 1. decembra līdz 2. janvārim trijos „TOP” veiklos tiks izvietotas ziedojumu kastītes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: