BK "Ventspils" 3. novembra BBL mājas spēlē pret Igaunijas "TTU" līdzjutējus lielajā pārtraukumā iepriecinās īpaši viesi no Francijas - akrobātu un "slam dunk" meistari "Crazy Dunkers".

Francijas šovmeņi Ventspilī ieradīsies, lai sniegtu priekšnesumus pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par godu Olimpiskā centra "Ventspils" 15 gadu jubilejas svinībām.

"Crazy Dunkers" ir akrobātu grupa no Francijas, kuri izpilda dažādus lēcienus uz nelieliem batutiem, demonstrējot basketbola bumbas triecienus grozā no augšas. Grupu "Crazy Dunkers" izveidoja draugi, kuri brīvā laikā aizrāvās ar akrobātiskiem trikiem un lēcieniem, īpaši ar basketbola bumbu triecieniem grozā no augšas.

Sākotnēji viņi savus priekšnesumus demonstrēja draugu lokā, vēlāk atrādīja arī plašākai publikai. S

oli pa solim, attīstot savas prasmes un izveidojot orģinālus priekšnesumus, kļuva aizvien populārāki savā valstī, vēlāk arī visā plašajā pasaulē. Šobrīd brīvā laika pavadīšana draugu lokā pārvērsusies par profesionālu sportu ar smagiem treniņiem un šovu ar elpu aizraujošiem trikiem. "Crazy Dunkers" kā viesmākslinieki uzstājušies vairākās vasaras Olimpiskajās spēlēs, paviesojušies NBA spēlēs, kā arī regulāri iepriecina Eirolīgas basketbola līdzjutējus ar saviem priekšnesumiem.

Par sevi Francijas akrobāti saka: "Viss šovam, vislabākajai izklaidei, publikas priekam, bērniem un pieaugušajiem - "Crazy Dunkers" vārds ir zināms sporta šovu pasaulē."

Olimpiskā centra "Ventspils" 15 gadu jubilejas pasākums risināsies 2. novembrī plkst. 19 Basketbola hallē. Šajā pasākumā "Crazy Dunkers" uzstāsies ar diviem priekšnesumiem. Savukārt 3. novembrī "Crazy Dunkers" viesosies Basketbola kluba "Ventspils" BBL mājas spēlē un uzstāsies spēles lielajā pārtraukumā. Spēles sākums plkst. 17, bet pretiniekos Igaunijas klubs "TTU".

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: