Ventspilī pašvaldības komanda draudzības spēlē basketbolā pieveikusi Saeimas komandu 45:39.

Tautas kalpi basketbolu spēlē reizi nedēļā, bet laiku pa laikam dodas saspēlēt ar kādu no pašvaldībām. Uz Ventspili viņu uzaicināja augstskolas rektors Jānis Eglītis, kas pats savulaik spēlējis šajā vienībā, bet tagad devās laukumā pašvaldības krāsas krekliņā.

Vēl komandā spēlēja Egīls Vītols (Starptautiskā Radioastronomijas centra direktora vietnieks), Arnis Mazalis (Ventspils brīvostas pārvaldnieka vietnieks), Igors Udodovs (Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības daļas vadītājs), Ivars Eglājs (Ventspils Augsto tehnoloģiju parka direktors), Māris Bože (Ventspils pilsētas domes Būvvaldes vadītājs) un Dāvis Delveris (Ventspils pilsētas domes Saimniecības daļas vadītājs). Savukārt Saeimas formu pielaikoja arī Jānis Vucāns, kam gan tika arī izteikts priekšlikums uzspēlēt kā ventspilniekam.

Ventspilnieki sāka ļoti iespaidīgi, panākot pat 8:0, bet viesi pēc Saeimas izbraukuma sēdes vienas minūtes garumā spēja saņemties. Pirmā puslaika izskaņā (mačs ilga 2 x 15 minūtes) minimāls pārsvars jau bija viesiem, bet Božes precīzais tālmetiens atkal ļāva gavilēt mājiniekiem – 30:28. Līdzīga cīņa risinājās līdz pat pēdējai minūtei, bet izšķirošais izrādījās Delvera precīzais metiens no distances un pēc tam arī no soda metienu līnijas.

Ventspils pašvaldības komanda svinēja uzvaru ar 45:39, bet Saeimas basketbolisti tūlīt pēc mača jau sāka spriest, ka ventspilnieki jāizsauc uz revanšu.

Apskati foto!


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: