Oficiālā spēlē pie BK „Ventspils” stūres debitējot Robertam Štelmaheram, komanda piektdien ar uzvaru sāka jauno sezonu, Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē izbraukumā ar rezultātu 88:44 pārliecinoši apspēlējot Palangas komandu „Naglis”.

Jau četras sekundes pēc pirmā sezonas iemetiena Ventspils komandas jaunpienācējs Jānis Timma atklāja šīs sezonas rēķinu. Tieši Timmas un arī Meiera produktivitāte ļāva ventspilniekiem jau ceturtdaļas vidū sasniegt deviņu punktu pārsvaru (13:4). Simsa iespēlēšanās ļāva panākt arī desmit un vairāk punktu pārsvaru, bet, ceturtdaļai noslēdzoties, tablo vēstīja plus deviņi – 22:13.

Arī mača otrā ceurtdaļa aizritēja ar nelielu ventspilnieku pārsvaru. Mirkli izdevās sasniegt arī 15 punktu pārsvaru (32:17), bet pēc pirmā spēles puslaika kurzemniekiem plus 13 – 34:21.

Pēc lielā pārtraukuma Palangas komanda vairs nespēja izrādīt cienīgu pretestību – pēc trešā ceturkšņa jau plus 27, bet pēdējās desmit minūtēs treneris Štelmahers ļāva sev izteikties arī mazāk spēlējušajiem vīriem. To starpā arī uz pārbaudes laiku pieaicinātais amerikāņu aizsargs Vernons Tīls. Spēles beigās tablo vēstīja 88:44 par labu "Ventspils" vienībai.

Tīls atzīmējās ar desmit gūtiem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, bet rezultatīvākais bija cits amerikānis - Donaldam Simsam 18 punkti un piecas bumbas zem groziem.

16. oktobrī "Ventspils" aizvadīs pirmo BBL spēli mājās, tiekoties ar sīvo "Šiauliai/Triobet" komandu.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: