Vācijā, Heilbronnā, notika pasaules čempionāts frīsbijā U20 vecuma grupā.

Latvijas jauniešu izlasē spēlēja arī četri Ventspils pārstāvji: Andrejs Krauze, Kārlis Libkovskis, Edmunds Semjonovs un Intars Jansons.

U20 izlase 18 komandu konkurencē izcīnīja 14. vietu. Vispirms tika aizvadītas grupu cīņas, kurās mūsu izlase tikās ar Kanādas, Čehijas, Šveices, Zviedrijas, Francijas, Itālijas, Lielbritānijas un Kolumbijas valstsvienībām, tajās Latvijas izlase izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja piecus zaudējumus.

Cīņā par 13. vietu mūsējie piekāpās Japānas spēlētājiem, iegūstot 14. vietu. Ventspils frīsbijisti izteica lielu pateicību Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldei, ar kuras palīdzību viņi varēja startēt pasaules čempionātā. Pēdējā brīdī par saviem līdzekļiem uz pasaules čempionātu frīsbijā U20 jaunietēm devās arī trīs ventspilnieces: Simona Matisone, Ingvilda Dzene un Alīna Dieziņa. Jaunietes 14 komandu konkurencē spēja iekļūt labāko desmitniekā – devītā vieta.

Latvijas izlases treneris Jēkabs Eglītis sacīja, ka ar uzrādītajiem rezultātiem un iegūtajām vietām ir apmierināts. «Sportistu veikumu 10 ballu sistēmā vērtēju ar 7,» piebilda Eglītis. Tāpat treneris uzsvēra, ka ir bijušas vairākas spēles, kurās tikai nedaudz pietrūcis veiksmes, lai gūtu vēl kādu panākumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: