Izcīnot otro vietu pēdējā spēļu disciplīnā - pludmales volejbola turnīrā - uzvaru Olimpiskā centra Ventspils Trīs bumbu spēļu kopvērtējumā ieguvusi Tex Mex komanda.

Trīs bumbu spēles noslēdzās ar pludmales volejbola posmu, kura pirmajā dienā komandas sagaidīja tiešām ekstrēmi laika apstākļi – lietus un vējš. Pludmales volejbola un visa turnīra izšķirošajā dienā laika apstākļiem nebija ne vainas un arī spēles bija tādas pašas.

Bez zaudējumiem pludmales volejbola turnīru noslēdza Blāzmas komanda, taču iekļūšanai Trīs bumbu spēļu labāko trijniekā ar to bija par maz. Par otro spēļu uzvarētājiem kļuva Tex Mex spēlētāji Kārlis Gubāts, Mārtiņš Auns, Pēteris Rudzājs, Māris Grīnvalds, Matīss Kaņeps, Andis Bogdanovs un Toms Zeltiņš.

Ceturtā pludmales volejbola turnīrā palika Kafejnīca A10(Māris Bertāns, Edgars Silarājs, Andis Maksimovs, Dāvis Delvers, Gatis Valters, Andris Otto, Artis Apermanis), kam ar to bija pietiekami, lai kopvērtējumā ierindotos otrajā pozīcijā.

Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena (pludmales volejbolā piektā vieta) kāpa ZS Krasti/Tārgale (Jānis Čerņavskis, Reinis Ziemelis, Andis Zariņš, Sergejs Cimbaļuks, Jurijs Dovgaļecs, Raimonds Oliņš, Uldis Ālītis).


Pārējo komandu kopvērtējumā iegūtās vietas:
4.vieta Blāzma
5.vieta Maskava
6.vieta KUREKSS
7.vieta Jamaica West
8.vieta Ventspils Brīvostas pārvalde
9.vieta Jamaica East
10.vieta Skujiņu prieks
11.vieta Ģeodēzists
12.vieta Jamaica All Star
13.vieta Ventbunkers

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: