Basketbola klubs "Ventspils" esot noslēdzis līgumu ar Adrijas basketbola līgas aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju Česteru Meisonu, savā "Twitter" kontā pavēstījis aģents Maiks Neidičs, ziņo LETA.

BK Ventspils apstiprina, ka piektdien klubs parakstīja vienošanos Česteru Meisonu, kurš ir dzimis Amerikā 1981. gadā. Viņš tiek raksturots kā spēlētājs, kurš var spēlēt dažādās pozīcijās un būs ne mazāk vērtīgs gan kā saspēles vadītājs, gan kā uzbrūkošais aizsargs.

Česters Meisons Ventspilī ieradīsies augusta beigās un pievienosies BK „Ventspils” komandai, kļūstot par vienu no vecākiem un pieredzējušākiem komandas spēlētājiem.

Pagājušajā sezonā Meisons pārstāvēja Bosnijas un Hercegovinas komandu "KK Sirok", kļūstot par spēcīgās Adrijas līgas vērtīgāko spēlētāju.

Adrijas līgas turnīrā viņš pagājušajā sezonā vidēji mačā guva 13,5 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu un izpildīja 4,6 rezultatīvas piespēles.

Meisons var spēlēt gan pirmā, gan otrā, gan trešā numura pozīcijā, turklāt arī labi cīnās par atlēkušajām bumbām.

Kā vēstīts topošā basketbola bloga "basketbols.eu" "Twitter" kontā, Meisons pelnīšot aptuveni 15 000 ASV dolāru (8200 latu) mēnesī.

Kā ziņots, iepriekš šonedēļ "Ventspils" komanda, kas pagājušajā sezonā izcīnīja trešo vietu gan Latvijas Basketbola līgas (LBL), gan "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā, paziņoja par līguma noslēgšanu ar Ingu Bankevicu.

Tāpat "Ventspils" vienībai šobrīd ir līgumsaistības arī ar Jāni Strēlnieku, Ronaldu Zaķi, Mārtiņu Meieru, Artūru Strēlnieku, Artūru Bērziņu un Lauri Blauu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: