Futbola klubā Ventspils turpinās sastāva pārmaiņas, tikai šoreiz ar mīnuss zīmi – komandu pametuši vairāki spēlētāji.

Jau ziņojām, ka sadarbība, ticamākais, netiks turpināta ar pussargiem Maiklu Tukuru un Igoru Cigirlašu, un nu tas ir tiešām noticis fakts. Tukura pārcēlies uz Rumāniju, kur pievienojies pazīstamajam klubam Vaslui, kas pagājušajā sezonā ierindojās otrajā vietā. Savukārt Cigirlašam beidzās īres līgums, kas netiks pagarināts. Darba attiecības, pēc abpusējas vienošanās, pārtrauktas ar vārtsargu Aleksandru Vlasovu, bet FK Jelgava rindas papildinājuši Pāvels Hohlovs un Romāns Bespalovs.

Straujš karjeras pagrieziens iespējams jaunajam uzbrucējam Kasparam Svārupam, kurš devies atrādīties Krievijas kluba Rubin dublieru komandas treneriem. Jāatgādina, ka Rubin 2 aizvadīja garu treniņnometni Ventspilī, divas reizes arī tiekoties ar dzletenzilajam. Acīmredzot tieši šajos mačos Tatarstānas kluba treneru blociņos ierakstījās Ventspils vidusskolnieka uzvārds.

Jau 5.augustā FK Ventspils savā laukumā principiāla un ļoti svarīgā mačā tiksies ar Liepājas metalurga komandu. Liepājnieki šonedēļ sastāvu papildināja ar uzbrucēju Ģirtu Karlsonu, kurš atgriezies dzimtajā pilsētā un jau atzīmējies ar vārtu guvumu, tiesa uzvaru tas komandai nesarūpēja – 1:1 ar FK Jelgava.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: