Olimpiskajā centrā „Ventspils” no pirmdienas, 9. augusta, uz nedēļu ilgu sporta nometni ieradušies Itālijas Parmas universitātes sporta kluba „Cus parma” vieglatlēti.

Vieglatlētu komandas treneris Filippe Ferrari atklāj, ka Latvijā un līdz ar to Ventspilī sportisti ir pirmo reizi, „Mums šeit ļoti patīk un pēc pirmajām treniņu dienām jūtamies apmierināti ar sporta bāžu piedāvājumu. Arī Jūsu pilsēta ir ļoti skaita un sakopta, un mēs noteikti izmantosim arī plašās Ventspils aktīvās atpūtas iespējas”, saka treneris Ferrari.

Pavisam treniņnometnē no 9. līdz 16.augustam uzturas 32 personas, no tiem 26 ir sportisti, bet pārējie treneri un viņu ģimenes locekļi. Treniņi notiek vienu reizi dienā plkst. 10.30 no rīta stadionā, bet skrējēji trenējas 2 reizes dienā.

Parmas Universitātes sporta klubs, uzturoties treniņnometnē Ventspilī, gatavojas svarīgām sacensībām Itālijā – vieglatlētikas klubu čempionātam, kurš norisināsies jau septembrī un kur ar panākumiem cer startēt ar „Cus parma” desmitcīņas sportisti. Tāpat Itālijas vieglatlētu klubu konkurencē labas izredzes ir „Cus parma” sieviešu komandai, kurā startēs arī 400 m barjerskrējēja, tukumniece Ieva Zunda.

Plašāku informāciju par Itālijas sporta klubu varat iegūt mājas lapā www.cusparma.it.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: