Tiesu administrācija (TA) paredzējusi slēgt 103 642 latus vērtu līgumu ar AS "Ētoss" par mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu tiesu, zemesgrāmatu nodaļu un pašas TA vajadzībām.

AS "Ētoss" piedāvājums atzīts par izdevīgāko no astoņiem piedāvājumiem, ko TA bija saņēmusi konkursā par mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu.

TA iepirkuma līguma paredzamā līgumcena bijusi 180 000 latu, bet "Ētoss" piedāvātā līgumcena bijusi 103 642 lati.

TA pārstāvis Gatis Tauriņš sacīja, ka līgums paredz mēbeļu piegādi un uzstādīšanu tiesām, zemesgrāmatu nodaļām un TA turpmāko divu gadu laikā.

Pēc viņa teiktā, lai gan maksimālā summa ir 103 642 lati, ir būtiski atzīmēt, ka to, cik no šīs summas tiks reāli izlietots, varēs konstatēt, tikai beidzoties līguma termiņam jeb pēc diviem gadiem.

TA paredzējusi, ka mēbeļu iegāde notiks pēc nepieciešamības, izvērtējot katru tiesu iestāžu pieprasījumu, un tādā apjomā, cik to ļauj TA pieejamie finansu līdzekļi.

Viņš uzsvēra, ka patlaban vairāku tiesu iestāžu darbinieki strādā pie mēbelēm, kas ražotas pirms 20 un vairāk gadiem un tās ir būtiski nolietotas.

Paredzēts, ka, pirmkārt, tiks rasta iespēja tieši šīs nolietotās mēbeles aizvietot ar no jauna izgatavotajām, norādīja TA pārstāvis.

Viņš atgādināja, ka TA materiāltehniski nodrošina 41 rajona (pilsētas) un apgabaltiesas un 28 zemesgrāmatu nodaļu darbu.

Pēc "Firmas.lv" datiem, AS "Ētoss" reģistrēta 2001.gadā Ventspils novadā, Piltenē. Kā darbības veidus kompānija norādījusi mēbeļu un to sagatavju ražošanu

Sabiedrības pamatkapitāls ir 25 000 latu.

Kā amatpersonas reģistrētas Jānis Spudiņš, Iveta Medne, Sarmīte Freiberga, Ēriks Cimmermanis, Ilzīte Čamane, Baiba Čamane un Ilga Leite, taču "Firmasl.lv" norāda, ka datubāzei par AS akcionāriem ir uzziņas raksturs un nav juridiska spēka. Akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta, tādēļ precīzs akcionāru reģistrs ir pieejams attiecīgajā akciju sabiedrībā.

Pēc "Firmas.lv" datiem, 2008.gadā sabiedrībā bija 24 darbinieki, gadu tas noslēdza ar 57 600 latu peļņu un gada laikā apgrozīja 0,77 miljonus latu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: