Izsludinātajā konkursā par Rūjienas vidusskolas sporta zāles būvniecību saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu iesniedzis Ventspils uzņēmums SIA "Ostas celtnieks".

No 10 iesniegtajiem piedāvājumiem Rūjienas pašvaldība par uzvarētāju atzinusi tieši šo uzņēmumu, kurš piedāvājis darbus izpildīt par 662 443 latiem (bez PVN). Pašvaldības paredzamā līgumcena bija 700 000 latu (bez PVN).

Kā pastāstīja Rūjienas novada domes Attīstības daļas speciāliste Ieva Zemīte, līgums ar izvēlēto uzņēmumu gan vēl nav noslēgts, jo par iepirkumu Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) iesniegtas sūdzības.

Kā liecina IUB mājaslapā atrodamā informācija, sūdzības iesnieguši divi uzņēmumi - SIA "Moduls Rīga" un AS "LX Grupa". SIA "Moduls Rīga" sūdzība nav izskatīta, jo uzņēmums to atsaucis, bet AS "LX Grupa" sūdzība tiks izskatīta 16.augustā.

Līdz ar sūdzībām aizkavējušies arī zāles būvniecības darbi. Ja iepriekš tika plānots, ka būvniecības pirmā kārta noslēgtos jau februārī, tagad ir skaidrs, ka tas notiks vēlāk.

Jaunceļamajā sporta zālē, kas tiks veidota kā piebūve esošai skolas ēkai, ieplānots viens basketbola laukums, divi treniņlaukumi, četru rindu tribīnes, kā arī palīgtelpas. Zāles būvniecībai atbalsts tiks saņemts no Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai, tomēr lielāko finansējuma daļu projektā ieguldīs pašvaldība.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: