Ventspils slimnīca topošajām daudzbērnu ģimenēm jaundzimušos piedāvās sagaidīt labiekārtotā palātā bez maksas.

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā ietilpstošā Ventspils slimnīca turpina īstenot mātēm un bērniem draudzīgas vides programmu. Tās ietvaros slimnīcas Dzemdību nodaļā ģimenēm, kurās jau aug vismaz divi bērniņi, no 1.septembra piedāvās iespēju nākamo bērniņu sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas.

 

„Mūsu mērķis ir izveidot slimnīcā un Dzemdību nodaļā jaunajām māmiņām un viņu bērniņiem draudzīgu vidi - lai jaunās ģimenes, gaidot nākam pasaulē bērniņu, pie mums justos ērti un aprūpēti. Īpaši domājot par mūsu daudzbērnu ģimenēm , no 1.septembra ģimenēm, kurās aug jau vismaz divi bērni, piedāvāsim iespēju nākamo bērniņu sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas,” informēja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece.

 

Slimnīcas vadītāja uzsvēra: ja dzemdību skaits palielināsies un ar esošajām komfortablajām palātām būs par maz, slimnīca meklēs iespējas, lai izveidotu papildus palātas un visām daudzbērnu ģimenēm nodrošinātu bezmaksas komfortu sava mazuļa sagaidīšanai.

 

„Mēs ceram, ka jaunās ģimenes ievēros mūsu slimnīcas rūpes par topošajiem vecākiem un bērniņiem, un aizvien vairāk sievietes izvēlēsies laist pasaulē savas atvasītes tieši pie mums,” sacīja E.Siliniece.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: