Olimpiskais centrs „Ventspils” izkonkurējis Vācijas, Somijas un Baltkrievijas sporta kompleksus. No visiem iepriekš minētājiem Ventspili treniņnometnēm izvēlējušies hokeja kluba "Kazzinc-Torpedo" un „Atlanti” spēlētāji.

Hokeja kluba "Kazzinc-Torpedo" sportisti no Kazahstānas pieteikumu treniņnometnei nosūtījuši arī uz Vāciju un Somiju, bet no Ventspils saņēmuši viskvalitatīvāko piedāvājumu, līdz ar to par treniņnometnes vietu izvēlēta Latvija. Spēlētāji Ventspilī trenējas pirmo reizi un viesosies šeit līdz pat 5. augustam. Komanda ieradusies 30 cilvēku sastāvā ar diviem treneriem, ārstu un masieri.

Treniņnometnes laikā sportisti strādās pie fiziskās sagatavotības. Galvenais treneris Sergejs Mogiļņikovs atzīst, ka pilsēta ir lieliski piemērota, lai sagatavotos sezonai, jo visas sporta bāzes atrodas tuvu viena otrai.

Līdz 28. jūlijam Ventspilī trenējas arī hokeja kluba „Atlanti” jaunieši no Maskavas apgabala. Sportisti izvērtējuši treniņu iespējas Latvijā un Baltkrievijā. Izvērtējot kolēģu ieteikumus, rezultātā tika pieņemts lēmums doties uz Ventspili.

Sportisti Ventspilī trenējas pirmo reizi un ir priecīgi par savu izvēli, jo Olimpiskajā centrā „Ventspils” ir lieliski apstākļi un augsta līmeņa sporta bāzes. Komanda ieradusies 35 cilvēku sastāvā – 25 spēlētāji, 3 treneriem un tehniskais personāls.

Abu hokeja klubu spēlētāji labprāt atgriezīsies Ventspilī arī nākamgad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: