FK Ventspils uzbrucējs Eduards Višņakovs karjeru turpinās Kazahstānas spēcīgākajā vienībā Shakhtyor, ziņots kluba oficiālajā mājas lapā.

Šosezon Višņakovs piedalījies 14 virslīgas mačos un guvis četrus vārtus, bet pavisam viņa kontā ir 93 mači un 28 vārti. Shakhtyor šobrīd Kazahstānas čempionāta tabulā ar 25 punktiem 14 mačos dala 2.-4. vietu, no līderiem Tobol atpaliekot par diviem punktiem, turklāt jau šajā kārtā gaidāms komandu duelis. Karagandas komandu gaida arī cīņa Čempionu līgā – 2. kvalifikācijas kārtas mačos jātiekas ar čehu Slovan.

«Esmu pateicīgs ventspilniekiem par visu, kas šajos gados darīts manā labā. Mēs spēlējām Eiropas līgas grupu turnīrā, uzvarēja valsts čempionātā un kausa izcīņā – tie ir neaizmirstami notikumi. Tagad pienācis spert kārtējo soli karjerā. Ceru, ka līdzjutēji vēl dzirdēs par Višņakova jaunākā vārtiem. Katrā ziņā, centīšos darīt visu, lai tā būtu. Protams, sekošu līdz FK Ventspils sasniegumiem. Novēlu komandai labas spēles Čempionu līgā un, protams, arī spēcīgi nospēlēt Latvijas čempionātā,» uzbrucējs citēts Ventspils kluba oficiālajā mājas lapā.

Shakhtyor rindās jau ir leģionāri no Bosnijas, Serbijas, Lietuvas un Kolumbijas, bet komandas uzbrukumā līdz šim darbojās tikai vietējie spēlētāji. Savulaik šajā komandā spēlējis arī Latvijas futbolists Mihails Miholaps. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: