FK Ventspils galvenais treneris Jurģis Pučinskis, komentējot UEFA Čempionu līgas izlozi, atzīst, ka gaidāmas divas aizraujošas cīņas, kurās komandai jābūt gatavai rādīt labāko spēli.

«Droši vien mums trāpījās spēcīgākais pretinieks no tiem, kas varēja šajā izlozē trāpīties. Taču pārdzīvot par to nevajag, jo tā tomēr Čempionu līga, kas jau pati par sevi ir svētki līdzjutējiem un futbolistiem. Nešaubos, ka mūs gaida divas ļoti aizraujošas cīņas, turklāt jāatceras, ka pavisam nesen Molde spēlēja ar Jelgavu un tad tikai ļoti spraigā cīņa tika tālāk. Interesantu cīņu gaidu arī šoreiz,» FK Ventspils mājas lapā citēts kluba galvenais treneris Jurģis Pučinskis, kuram šī būs debija Eiropas klubu mačos galvenā trenera amatā.

Ventspilnieku treneris uzsver, ka šāds pretinieks pilnīgi noteikti izslēdz iespēju, kā kāds nebūs kā nākas noskaņojies: «Tā varētu būt, ja pretī nāktu kāds mazāk zināms klubs. Šoreiz mēs noteikti būsim maksimāli koncentrēti cīņai. Es par to nemaz nešaubos. Tagad svarīgi savākt pēc iespējas vairāk derīgas informācijas par Norvēģijas čempioniem un to kā nāks izanalizēt. Kādi ir komandas uzdevumi? Protams, iekļūt nākamajā kārtā.»

Molde galvenais treneris Ule Gunārs Solšērs kluba mājas lapā atzīst, ka ir gandarīts ar izlozi: «Izloze mums noteikti ir veiksmīga, turklāt ir ļoti, labi, ka pirmo maču varēsim aizvadīt savā laukumā. Ceru uz lielu skaitu līdzjutēju tribīnēs, kas palīdzēs parādīt labu spēli. Labi ir arī tas, ka uz izbraukuma spēli būs jādodas salīdzinoši tuvu. Ventspils komanda ir gados jauna un tai nav lielas pieredzes Eiropas kausos, taču mačiem jāgatavojas ļoti nopietni, kārtīgi izanalizējot sāncenšu spēli. Tam vēl ir daudz laika.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: