Arī šajā vasarā visiem aktīvās atpūtas cienītājiem būs iespēja piedalīties Olimpiskā centra Ventspils Trīs bumbu spēles, kurās sportisti varēs parādīt savu daudzpusību vairākos komandu sporta veidos, kā minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā.

Spēļu principi saglabāsies tādi pat kā pirmajā gadā, kur viens no svarīgākajiem ir komandu sastāvs. Katra komanda spēlēm drīkstēs pieteikt tikai septiņus spēlētājus, kurus nevar ne aizvietot, ne mainīt. „Protams, tāpat pieturēsimies pie sportiskā principa, ka katra komanda ar katru visos sporta veidos aizvadīs savstarpējas spēles, tādejādi nosakot spēļu uzvarētāju,” atklāj šo spēļu galvenais tiesnesis Matīss Graudiņš.

„Vienu brīdi bija doma veidot apakšgrupas, kur tālāk to uzvarētāji cīnītos finālā, tomēr šādu domu atmetām, jo jādod iespēja visām komandām sacensties savā starpā. Piebildīšu, ka šīs spēles pieejams ir visiem interesentiem, sākot no profesionāļiem, līdz jebkuram sporta spēļu interesentam.”

Minifutbola sacensības, tāpat kā pērn, notiks Olimpiskā centra Ventspils MiniPitch laukumā, kur tās īpaši interesantas padara laukuma aptverošie borti un žogs virs tiem. Strītbola mači tiks aizvadīti stāvlaukumā pie Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles ieejas, bet pludmales volejbols Zilā karoga pludmalē.

Tiek plānots, ka Trīs bumbu spēles šogad sāksies ar minifutbola sacīkstēm, kur to pirmo spēļu diena risināsies 10.jūlijā (otrā 12.jūlijā, bet, ja būs nepieciešama trešā, tad tā notiks 19.jūlijā). Strītbola mači risināsies 24. un 26.jūlijā, bet punkts spēlēm tiks pielikts 11.augustā ar pludmales volejbolu. Pieteikties spēlēm var līdz 25.jūnijam, sūtot epastu uz kaspars@ventasbalss.lv vai zvanot uz tālruni 26118232.

Debijas reizē Trīs bumbu spēlēs startēja astoņas komandas, no kurām labākā izrādījās kafejnīcas A-10 vienība, kas bija labākā gan strītbola, gan pludmales volejbola posmos.

„Šogad ceram un plānojam, ka dalībkomandu skaits varētu būt lielāks nekā pirmajā gadā, kas šīs spēles padarīs tikai interesantākas un vēl spraigākas. Kā saka, jo vairāk spēļu, jo neprognozējamāki to rezultāti. Galvenais, lai spēļu dalībnieki gūst baudu no tā, ko viņi dara. Domāju, ka mums ir visi priekšnosacījumi, lai šādas spēles notiktu arī nākošos gadus, kuras laika gaitā varētu tikt papildinātas vēl ar kādām komandu sporta spēlēm,” piebilst Graudiņš.

Trīsbumbu spēļu 2011 Foto - minifutbols , strītbols un pludmales volejbols

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: