Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja (DK) uzlikusi transfēru aizliegumu mūsu FC Tranzīts; tas nozīmē, ka komanda nedrīkst iegādāties vai pārdot spēlētājus.

 2. augusta LFF DK sēdē tika izskatīti jautājumi, kas saistīti ar futbolistu diskvalifikāciju. Šajā sēdē tika lemts arī par futbolista Toma Aizgrāvja trenēšanas kompensāciju, kas futbola klubam Tukums-2000 bija jāsamaksā Ventspils Tranzītam. Šī jautājuma izskatīšana beidzās, pat īsti nesākusies, jo neviens no mūsu pārstāvjiem uz sēdi nebija ieradies.

DK komiteja nolēmusi sodīt mūsu futbola klubu, uzliekot tam transfēru aizliegumu. Ar to gan šī jautājuma risināšana nav beigusies, jo 9. augustā notiks nākamā DK sēde, uz ko komandas Tranzīts pārstāvjiem obligāti jāierodas.  

Tranzīta direktors Aleksandrs Kohans nevēlējās runāt par Aizgrāvja lietu, sakot, ka jautājuma risināšana pārcelta uz nākamo nedēļu. Toms Aizgrāvis uz FC Tranzīts pārcēlās 2009. gada sezonā, pārnākot no 1. līgas kluba Tukums-2000, taču nostiprināties ventspilnieku sastāvā viņam tā arī neizdevās. Šovasar klubam Tranzīts Toma pakalpojumi vairs nebija vajadzīgi, tādējādi spēlētājam nācās to pamest.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: