Nedēļas nogalē transportlīdzekļu vadītāji Ventspilī  nav bijuši disciplinēti.

31. jūlijā plkst. 1.00 sešdesmitgadīgais N.  vadīja automašīnu Audi A6 Avant pa Lielo dzirnavu ielu. Krustojumā ar Jūras ielu šoferis izraisīja sadursmi ar auto Chrysler Voyager. Konstatēts, ka Audi vadītājs pie stūres sēdies, būdams alkohola reibumā.

Plkst. 7.27 V. (50 gadi) vadīja automašīnu Mercedes Benz 250 pa Dzintaru ielu, būdams alkohola reibumā.

Savukārt  ap plkst. 8.05 Ventspilī pa Durbes ielu A. (25 gadi) vadīja transportlīdzekli VW LT28 un pie nama  nr. 28a nobrauca no brauktuves un uzbrauca četriem kokiem,  divām  laternām un  ceļa zīmei, pie tam  no notikuma vietas aizbrauca.

Taču ap plkst. 8.05 vadītājs tika aizturēts un arī viņa izelpā konstatēts  alkohols – 1, 25 promiles. Ap plkst. 16.45 Užavas pagastā pa ceļu P-111 šoferis (23 gadi) vadīja auto BMW 318. Neizvēloties pareizu braukšanas ātrumu, nobrauca no brauktuves un apgāzās.

Bet ap plkst. 19.00 Tārgales pagastā pie mājām Straumēni pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot transportlīdzekli Ford Transit uzbraucis novietotam transportlīdzeklim Volvo, taču no notikuma vietas aizgājis.

Jau 1. augustā plkst. 23.05 Durbes un Rūpniecības ielas krustojumā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot nezināmu kravas transportlīdzekli ar puspiekabi, izraisīja sadursmi ar automašīnu VW Passat un no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot policijai.

1. augustā  plkst. 13.20 Ganību ielā,  veikalā Mego, 31 gadu vecs vīrietis lamāja necenzētiem vārdiem veikala apsardzes personālu, tādējādi  traucēja sabiedrisko kārtību un mieru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: