FK Ventspils futbolisti šovakar savā laukumā tiksies ar vieniem no principiālākajiem sāncenšiem Skonto spēlētājiem, bet komandu cīņā vairs nevadīs Sergejs Podpalijs, kurš atbrīvots no darba.

Ventspilnieki čempionāta deviņās spēlēs jau piedzīvojuši četras neveiksmes, turklāt zaudējuši pēdējās divās spēlēs. Komanda jau ceturtdaļfinālā atvadījās no Latvijas kausa izcīņas, bet galvenais treneris Sergejs Podpalijs jau pirmajā virslīgas mačā izpelnījās diskvalifikāciju.

Iespaidīgs panākumu saraksts, tāpēc treneru maiņa FK Ventspils neizbrīna. Podpalijam pateikts paldies, bet par galveno treneri kļuvis pašmāju speciālists Jurģis Pučinsks, kurš jau ilgāku laiku darbojās FK Ventspils sistēmā, bet šo sezonu sāka, vadot dublieru komandu.

Ugunskristības Jurģim būs tiešām nopietnas – jāuzņem principiālie sāncenši Skonto. Komandas šobrīd turnīra tabulā atrodas līdzās, taču vietas nebūt nav tādas, par kurām klubu vadība varētu būt sajūsmā. Ne pārāk stabili spēlējošais Skonto šobrīd ir trešajā vietā ar 17 punktiem, bet tik pat viļņveidīgais FK Ventspils ir ceturtajā vietā, no rīdziniekiem atpaliek par diviem punktiem un ir ceturtie.

Līderei Daugavpils Daugavai ir par vienu spēli un sešiem punktiem vairāk nekā ventspilniekiem. Pirmā apļa mačā rīdzinieki savā laukumā svinēja uzvaru 1:0 – vienīgos vārtus ar soda sitienu pirmajā puslaikā guva Alans Siņeļņikovs.

Mačs Ventspilī sāksies pulksten 18.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: