Ventspilī aizvadītas sezonas atklāšanas sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā, uz kurām  bija ieradušies airētāji no Talsiem, Brocēniem un Liepājas.

No Ventspilniekiem par sacensību uzvarētājiem kļuva Dagnis Iļjins, Simona Kozlovska, Dace Jēkabsone, Deivids Jaunsproģis. Otro vietu izcīnīja Edgars Zablovskis, Mārtiņš Burkovskis, Atis Lauva, bet trešo - Toms Kozlovskis, Krišs Jansons, Ģirts Jansons, Reinis Grundulis.

1.maijā ventspilnieki jau startēja Latvijas un Baltijas čempionātā garajās distancēs, kas tradicionāli notiek Jelgavā. Sacensībās bez Latvijas sportistiem piedalījās labākie airētāji no Igaunijas un Lietuvas.

Vīriešu kanoistu  konkurencē par Latvijas un Baltijas čempionu kļuva Dagnis Iļjins, 4.vietu izcīnīja Mārtiņš Burkovskis.  Vecākās grupas kanoistiem sudraba medaļu izcīnīja Ģirts Jansons.

Jāpiebilst, ka sacensībās nepiedalījās mūsu labākā smaiļotāja Digna Tuča, kura atrodas treniņnometnē, lai gatavotos Pasaules kausa izcīņas I posmam, Poznaņā, kur notiks arī atlases sacensības uz Londonas Olimpiskajām spēlēm.

Sezonas atklāsanas sacensību foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: