Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes „Zvaigznīte” 6. grupas bērni un audzinātājas Olga Jansone, Kristina Haustova un muzikālā audzinātāja Jeļena Semjonova viesojās atbalsta centrā ģimenēm ar bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš”.

Bērnudārza bērni un audzinātājas parādīja uzvedumu ar dzejoļiem un dziesmām, kas veltīts izcilam daudzu bērnu dzejoļu un pasaku autoram, rakstniekam K. Čukovskim. Katrs bērns dzejoļu un dziesmu iepazīšanas ceļā, meklējot tajā savu vietu, gan atrod uzticamus draugus, gan sadara blēņas, gluži kā dzejoļu varoņi. Dodoties uz atbalsta centru „Cimdiņš”, bērnudārza „Zvaigznīte” bērni un audzinātājas sapratuši: „Cik labi būt labam, dalīties priekos un bēdās, izdzīvot svētku mirkli kopā, atbalstīt.”

 

PII „Zvaigznīte” pateicas visiem atbalsta centra „Cimdiņš” bērniem, vecākiem un jo īpaši radošajam darbinieku kolektīvam par silto uzņemšanu, un novēl šajās jaukajās pavasara dienās baudīt saules siltumu un jauko pavasara pieskārienu. Kā arī, mēs vecāki, pateicamies PII „Zvaigznīte” audzinātājām, kuras māca bērniem matemātiku, literatūru, mūziku, audzina mūsu bērnus, kā arī attīsta viņos mīlestību un cieņu pret apkārtējiem cilvēkiem. Veiksmi visiem vienmēr un visur!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: