Futbola kluba Ventspils valdes sēdē par tās jauno priekšsēdētāju iecelts pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Blumbergs.

Blumbergs futbola kluba prezidenta un valdes priekšsēdētāja amatā nomainīs pēkšņi mirušo ilggadējo kluba vadītāju Juriju Bespalovu. „Guntis Blumbergs vienmēr bijis uzticīgs FK "Ventspils" līdzjutējs, un varat nešaubīties, ka arī kluba prezidenta amatā viņš tāds arī paliks, darot maksimāli visu iespējamo  FK "Ventspils" labklājībai,” rakstīts kluba mājas labā.

Aivars Lembergs, komentējot situāciju futbola klubā, atzinis, ka pašvaldība gatava sniegt savu atbalstu, lai futbols Ventspilī tiktu saglabāts. Blumberga ievēlēšana prezidenta amatā acīmredzot liecina, ka pašvaldības plānos ir vēl nopietnāk pievērsties futbolam (pagaidām tai pieder 7% akciju).

Veiktas arī izmaiņas kluba valdē. Bez Blumberga tagad tajā ir valdes locekļi Lars Panclafs (Ventspils Naftas Termināls), Renārs Pūce  (VK Tranzīts), Dmitrijs Hohlovs  (FK "Ventspils" izpilddirektors), bet Bespalovu ģimeni pārstāvēs bijušā prezidenta dēls Vladimirs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: