Sestdien Latvijas futbola virslīgas maču savā laukumā aizvadīs FK Ventspils futbolisti, kas uzņems kausa izcīņas ceturtdaļfinālā pāridarītājus ietvaros FK Jelgava spēlētājus.

 

FK Ventspils pussargs Maikls Tukura kausa neveiksmi nav aizmirsis, bet pārliecināts, ka viņa komanda izdarīs visu, lai pierādītu, ka marta neveiksme Jelgavā bija nejaušība. «Protams, zaudējums Jelgavā mūs ļoti sarūgtināja, jo mēs netaisījāmies tik ātri izstāties no cīņas par Latvijas Kausu. Par to spēli palikušas mieles, jo uzskatu, ka mēs bijām stiprāki, bet uz mazā laukuma nebija iespējams realizēt pārsvaru kustībā, nereāli atdot normālu tālo piespēli. Protams, jelgavnieki malači - ļoti centās un divreiz izmantoja mūsu kļūdas, bet mēs nekādi nevarējām iesist,» nelaimīgo spēli portālā futbolavirsliga.lv atceras Tukura.

 

 

Nigēriešu pussargs cer, ka abu komandu pirmajā šīs sezonas virslīgas mačā ventspilniekiem viss būs kārtībā: «Mēs visi vēlamies revanšēties Jelgavai par kausu. Ar lielāko prieku pats gūšu vārtus, jo trīs reizes čempionāta spēlēs man ir ļoti paveicies! (Smaida) Negaidīju, ka startā būšu tik rezultatīvs, bet, ja ir moments, tas ir jāizmanto. Domāju, ar Jelgavu spēles likteni izšķirs mūsu uzbrucēji... Ja cīnīsiemies nopietni, ja būsim labi noskaņojušies, mums jāgūst kārtējie trīs punkti.»

 

 

Ventspilnieki šobrīd ir virslīgas līderi, tiesa dala pirmo vietu ar Daugavpils Daugavu, kuri ir tik pat punktu, bet par vienu spēli vairāk. Jelgavnieki sešos mačos tikuši pie četriem punktiem, kas pagaidām ļauj ieņemt astoto vietu, bet no pēdējās komandu šķir vien divi.

 

 

Mača sākums pulksten 17.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: