Olimpiskā centra „Ventspils” ledus hallē norisinājās starptautisks bērnu turnīrs „Ventbunkers Kauss 2012” hokejā, kurā cīnījās sešas komandas no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.

Turnīrā piedalījās komandas Skatas (Klaipēda, Lietuva), Zapad Rosii (Kaļiņingrada, Krievija), Prizma /Pārdaugava (Rīga), Pērkons (Rīga), Tukums un Venta2002/Ventbunkers (Ventspils).

„Venta2002/Ventbunkers” lieliski uzsāka turnīru un pirmajā cīņā uzvarēja Lietuvas čempionvienību no Klaipēdas „Skatas”. Tikai dažas stundas vēlāk bija jādodas laukumā pret titulēto Rīgas komandu „Prizma /Pārdaugava”, kuru trenē Latvijas hokeja leģenda Juris Reps, un šajā mačā nācās piedzīvot zaudējumu.

Otrajā dienā mūsējiem vispirms izdevās pieveikt Rīgas „Pērkonu” un Tukuma vienības, bet turnīra pēdējā dienā vēl gaidīja cīņā ar Krievijas komandu „Zapad Rosii” no Kaļiņingradas. Jaunie krievu hokejisti bija ļoti labi sagatavojušies Ventspils turnīram, par ko liecināja izcīnītās uzvaras ar pretiniekiem piektdienas un sestdienas spēlēs. Svētdienas spēlē pārāki izrādījās Kaļiņingradas hokejisti, turnīrā gan izcīno otro vietu, bet ventspilnieki finišēja trešajā.

Par „Ventbunkera Kausa” ieguvējiem kļuva „Prizma /Pārdaugava”, bet turnīra labākā vārtsarga balvu saņēma „Venta2002/Ventbunkers” spēlētājs Artūrs Šilovs.

„Vēlos uzslavēt puišus par pašaizliedzīgo cīņu laukumā. Šoreiz šo 3.vietu turnīrā tiešām izcīnījām, cīnoties kā komanda un saliedēts kolektīvs”, tā pēc sacensībām atzina ventspilnieku treneris Normuds Lācis.

Apskati turnīra foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: