Pie otrā panākuma Latvijas futbola virslīgas čempionātā tikusi FK Ventspils komanda, kas savā laukumā ar 3:0 pieveica FB Gulbene spēlētājus.

Apskati foto!

Mačs jau no pirmajām minūtēm risinājās pēc viegli prognozējama scenārija – ar bumbu vairāk bija ventspilnieki, bet viesi laimi meklēja pretuzbrukumos. Pirmo tiešām bikstāmo momentu mājinieki izveidoja puslaika vidū, kad pēc lieliskas Maikla Tukuras piespēles viens pret vienu ar sāncenšu vārtsargu Albertu Nikoļski nonāca Daniils Turkovs, taču sita pāri vārtiem. 30. minūtē līdzīga Igora Cigirlaša un Eduarda Suhanova sadarbība gan beidzās ar vārtu guvumu – Krievijas pussargs apsteidza aizsargu un vārtsargu un ieripināja bumbu vārtu tuvējā stūrī.

Pirmajā puslaikā vārtu vairs nebija, bet pēc pārtraukuma ventspilnieki vēl divreiz sarūgtināja Nikoļski. Vispirms pēc Eduarda Višņakova piespēles Turkovs precīzi sita ar galvu, bet jau mača izskaņā Frederiko Martiness aizbēga un individuālo tikšanos ar vārtsargu un pārliecinoši viņu pārspēja. Otrajā puslaikā vairāk darba bija arī ventspilnieku vārtsargam Vitālijam Meļņičenko, tomēr savu cietoksni viņam izdevās nosargāt neskartu.

Ventspilnieki ar sešiem punktiem turnīra tabulā atrodas ceturtajā vietā, bet pirmo ar astoņiem punktiem dala Skonto un Daugavpils Daugavas futbolisti, kas šajā kārtā cīnījās neizšķirti 1:1. Punktus zaudēja arī Liepājas metalurgus, savā laukumā ar 1:2 piekāpjoties spriganajam debitantam Spartakam. Vēl Metta/LU spēlēja neizšķirti 1:1, un ar tādu pašu rezultātu beidzās FC Jūrmala un Rīgas Daugavas spēle.

18. aprīlī FK Ventspils savā laukumā uzņems Rīgas Daugavu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: