Svētdien kārtējo spēli Latvijas virslīgas čempionātā aizvadīs FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā uzņems Gulbenes komandu. Ventspilnieku pussargs Eduards Suhanovs prognozē smagu cīņu, bet domā tikai par uzvaru.

«Esam noskaņojušies ļoti konkrēti, un nekas, izņemot uzvaru, spēlē ar Gulbeni mūs apmierināt nevar. Jā, psiholoģiskā situācija nav tā labākā - "Ventspils" prezidenta Jurija Bespalova aiziešana no dzīves mums ir liels trieciens, mēs visi pārdzīvojam un sērojam. Prezidenta piemiņai mums ir pienākums svētdien spēlēt maksimāli labi un uzvarēt,» ventspilnieku pussargs citēts Virslīgas oficiālajā mājas lapā futbolavirsliga.lv.

Lai gan Suhanovs atzīst, ka viņu un komandu apmierinās tikai uzvara, futbolists piebilst, ka viegli šajā mačā neksies. «Nedomāju, ka tas būs viegli. Gulbene ir laba komanda ar savu spēles rokrakstu, kura iepriekšējā sezonā pabojāja mums daudz nervu. Tomēr jebkurā gadījumā jāuzvar!»

FK Ventspils futbolisti šajā sezonā izspēlējuši vien divus mačus, jo trešais – spēle savā laukumā ar Liepājas metalurgu – tika pārcelta. Komandas rēķinā ir viena uzvara un viens zaudējums, bet gulbenieši trīs mačos tikuši pie diviem punktiem. Šonedēļ Gulbene arī spēlēja Latvijas kausa izcīņas pusfinālā un ar 0:1 atzina Skonto pārākumu.

 

Mačs svētdien sāksies pulksten 15. Ar šī mača biļeti līdzjutējiem būs iespējams apmeklēt arī nākamās nedēļas maču ar Rīgas Daugavu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: