Latvijas futbola čempionāta otrās kārtas mačā pirmajā zaudējumā iedzīvojušies FK Ventspils futbolisti, kas viesos ar 0:1 piekāpās Skonto.

Ventspilnieki maču aizvadīja krietni citādākā sastāvā nekā pret Spartaku savā laukumā. Piemēram, maču uzsāka pieci nominālie aizsargi, bet čempionu rindās debitēja nigērietis Kristiāns Ago. Bīstamu momentu pirmie sarūpēja mājinieki, tomēr arī ventspilnieki atbildēja ar saviem. Pārsvarā asumi pie vārtiem veidojās pēc standartsituācijām un ar tādu arī tika atklāts mača rezultāts. FK Ventspils spēlētāji ar noteikuma pārkāpumu apturēja bīstamu sāncenšu pretuzbrukumu, un Alens Siņeļņikovs no soda sitiena iegrieza bumbu vārtu tālajā stūrī.

Viesi varēja atspēlēties jau pirmajā puslaikā, taču laukuma saimniekus glāba vārtsargs Germans Māliņš un vārtu stabs. Pēc pārtraukuma krietni vairāk uzbruka ventspilnieki, bet rīdzinieki atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem. 63. minūtē Skonto otro reizi dabūja bumbu vārtos, turklāt to paveica bijušais ventspilnieku aizsargs Igors Savčenkovs, taču sākt no centra viesiem nevajadzēja – aizmugure. 

Dzeltenzilie laiku pa laikam izveidoja bīstamus momentus, laiku pa laikam bīstami sita un laiku pa laiku ķērās pie galvām, jo bumba vārtos negāja. Jau kompensācijas laikā par mača varoni varēja kļūt Frederiko Martiness, taču arī viņam neizdevās raidīt bumbu vārtos – sitiens no asa leņķa faktiski tukšos vārtos, stabs un ... atsitiens no vārtiem.

Zaudējums 0:1 FK Ventspils turnīra tabulā nostūma uz ceturto pozīciju, bet jau Lieldienu dienā tā jāncenšas uzlabot – pie mums brauc Liepājas metalurgs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: