Pilsētas iedzīvotāji aicināti atsākt sporta nodarbības brīvā dabā, izmantojot Ventspils pilsētas atklātās sporta bāzes.

Pateicoties Ventspils pilsētas pašvaldības finansiālam atbalstam, pilsētas iedzīvotāji bez maksas var sportot vairākās sporta bāzēs. Futbola stadionā pie 2. pamatskolas darba dienās no plkst. 17:15 līdz 19:15, sestdienās un svētdienās no plkst.17 līdz 19. 

 

Pārventas iedzīvotāji var apmeklēt stadionu pie 3.vidusskolas darba dienās no plkst. 19 līdz 21, sestdienās un svētdienās no plkst. 16 līdz 18. Tāpat pieejams mazizmēra futbola laukums ar mākslīgo segumu Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā, vieglatlētikas arēna (laikā, kad stadionā nenotiek sacensības) un skeitparks.

 

Jau pavisam drīz sezonu atklāt orientēšanās sporta cienītāji.Orientēšanās sacensību seriāla „Azimuts 2012” pirmais posms notiks 12. aprīlī Staldzenē. Marķējums uz starta vietu no 8. autobusa galapieturas. Starts plānots no plkst. 15, bet dalībnieki varēs doties trasē līdz pat plkst. 19.

 

Šogad azimutā būs astoņi posmi Ventspils pilsētā un novadā. Sīkāka informācija Orientēšanās kluba „Ziemeļkurzeme” interneta mājas lapā www.okzk.lv vai pa tālruni 29174891.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: