Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Renovēs un pārbūvēs airēšanas bāzi

Parakstīts līgums par airēšanas bāzes Dampeļi rekonstrukcijas darbu uzsākšanu. Būvniecības darbi būs pamatīgi, jo no jauna tiks būvēta divstāvu ēka treneriem un sportistiem, rekonstruēts esošais laivu angārs, kā arī labiekārtota pārējā teritorija. Gaidāmās pārvērtības ar vislielāko prieku un gandarījumu gaida arī paši sportisti un treneri.

Ronis atved deputātus uz ostu

Pirms Saeimā spriest, vai nepieciešamas izmaiņas Ostu likumā, atbildīgais ministrs Aivis Ronis aicināja deputātus no visām frakcijām klātienē pārliecināties par Ventspils brīvostas darbu. Vakar deputāti apmeklēja gan Ventspils, gan Liepājas brīvostu.

2.lpp. Viedoklis: „Zaļā rītdiena”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Ventspilniece Liene izvēlējusies nestrādāt algotu darbu ne tādēļ, ka nevarētu to atrast, bet tādēļ, ka viņas pārliecība sakņojas latviešu dzīvesziņā, kur sieviete ir pavarda turētāja. Pieļauju, ka daiļā dzimuma pārstāves reaģēs dažādi.»

3.lpp.

Būdiņiem atsaka aizbildniecību

Bāriņtiesas sēdē, izskatot jautājumu par aizbildniecības tiesību piešķiršanu Aināram un Mārītei Būdiņiem, pieņemts viņiem nelabvēlīgs lēmums.

Ēnu diena ekonomikā un pārvaldē

Ventspilī paralēli tradicionālajai Ēnu dienai tiek ieviests arī pašiem savs ēnošanaspasākums, šoreiz ar uzsvaru uz ekonomiku un pārvaldi.

Zivju kombināts atkal maksātspējīgs

Ventspils tiesa izbeigusi lietu par Ventspils zivju konservu kombināta maksātnespēju, jo ir atjaunota tā maksātspēja. VZKK atjaunots arī

Latvijas Zivrūpnieku savienības biedra statusā.

4.lpp.

Iepirkumos ietaupīts vairāk nekā 2 miljoni

Pērn Ventspils pašvaldība, organizējot iepirkumus, ietaupījusi vairāk nekā 2,2 miljonus latu. Ietaupītā nauda izlietota izglītībai, veselībai, sporta attīstībai, maznodrošināto un citu iedzīvotāju vajadzībām.

5.lpp.

Melnkalnieši lūko pēc Ventspils pieredzes

Ventspilī vakar vizītē ieradās Melnkalnes Finanšu ministrijas pārstāvji, lai iepazītos ar valsts atbalsta iespēju izmantošanu pašvaldības līmenī un ostās.

6.lpp. Sports. BK Ventspils soli tuvāk pusfinālam

Kā saka, sunim pārkāpts – atlikusi vairs tikai aste. Līdzīgā situācijā atrodas arī BK Ventspils basketbolisti, kas guvuši pirmo no divām nepieciešamajām uzvarām FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā, savā laukumā ar 82:63 apspēlējot ungāru Szolnoki Olaj.

7.lpp. Dzīvesziņa. Mājās dzīvošana ir laba

Izkāpt no sistēmas var vairākos veidos; sieviete – arī izvēloties nestrādāt. Par šādām sievietēm nereti teic, ka viņas sēž mājās, bet Liene dienas laikā pagūst apsēsties pāris reižu. Lēmumu nestrādāt viņa pieņēma, apgūstot latvisko dzīvesziņu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: