Sestdien gaidāmajam Islandes elektroniskās mūzikas grupas GusGus koncertam izpirktas visas stāvvietas un palikušas vien dažas sēdvietas zālē, tāpēc no šodienas tirdzniecībā pieejamas papildbiļetes sēdvietās balkonā.

Sava jaunākā albuma „Arabian Horse” prezentācijas tūres ietvaros grupa GusGus sola spēcīgu audiovizuālo šovu, kas Latvijas publikai tiks atrādīts jau 17. martā Ventspilī t/n „Jūras vārti”. Koncerta īpašais viesis dīdžejs Toms Grēviņš.

Viena no mūsdienu novatoriskākajām eksperimentālajām popgrupām, kuru fanu lokā ir tādi atzīti mūziķi kā Beks, Madonna, Massive Attack, Ventspilī ieradīsies no Lietuvas galvaspilsētas Viļņas, kur savukārt piektdienas vakarā paredzēts koncerts „Teatro Arena”.

GusGus savā turpat 20 gadus pastāvēšanas vēsturē ir snieguši neskaitāmus koncertus visā pasaulē. Ir vairākas versijas kā cēlies grupas nosaukums. Viena no tām – grupas dalībnieku iespaidošanās no 1974. gadā uzņemtās ​​R.V.Fasbindera filmas „Fear Eats The Soul”, kur galvenā varone prostitūta pagatavojusi savam mīļotajam ēdienu kuskusu, to amizanti izrunājot kā „gusgus”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: